Το Απόλυτο Στην Τέχνη Του Αλουμινίου!
 

Αυτοματισμοί


Πόρτες Εισόδου

Εξειδίκευση και υψηλή τεχνολογία χαρακτηρίζουν τα προϊόντα αυτοματισμών της ALUMIL AUTOMATION. Η γκάμα των προϊόντων της στην κατηγορία των πορτών περιλαμβάνει προηγμένους αυτόματους μηχανισμούς για συρόμενες, ανοιγόμενες, περιστρεφόμενες, πτυσσόμενες και τοξωτές πόρτες, καθώς επίσης και μηχανισμούς επαναφοράς πορτών. Με τις υψηλότερες προδιαγραφές σχεδιασμού κα λειτουργίας, τα προϊόντα αυτά βρίσκουν εφαρμογή σε γραφεία, τράπεζες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, νοσοκομεία, αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς, εκθέσεις αυτοκινήτων, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, καταστήματα, κατοικίες κα.

 

 


Ηλεκτρικά μοτέρ

Λύσεις για τη διευκόλυνση και την απλοποίηση της καθημερινής ζωής στο σπίτι και το γραφείο δίνουν τα ηλεκτρικά μοτέρ για ρολά και τέντες της ALUMIL AUTOMATION. Τα προϊόντα αυτά συμβάλουν στον αυτοματισμό των κατοικιών και των εμπορικών κτιρίων, προσαρμοζόμενα σε κάθε αστική ή βιομηχανική απαίτηση. Η απλή και εύκολη τοποθέτησή τους, καθώς και η εύκολη ενσωμάτωσή τους σε οποιαδήποτε κατασκευή ρολού ή τέντας και η πλήρης σειρά των εξαρτημάτων τα καθιστούν την πλέον ενδεδειγμένη και αξιόπιστη λύση.

 

 


Αυτόματες Πόρτες για Ανελκυστήρες

Με αξιόλογες σειρές προϊόντων, η Alumil, μέσω της θυγατρικής της Metron, εισήλθε στην αγορά των ανελκυστήρων. Χάρη στο υψηλό επίπεδο τεχνικής εξειδίκευσης του προσωπικού της και στον υψηλών προδιαγραφών τεχνολογικό εξοπλισμό της, πρωτοστατεί στις εξελίξεις του χώρου.
Οι σειρές των προϊόντων της περιλαμβάνουν:
Μηχανισμούς αυτόματων πορτών, οι οποίοι διακρίνονται για την τεχνολογική και κατασκευαστική τους υπεροχή.
Θυρόφυλλα, σε οποία διατίθενται σε δίφυλλες, τρίφυλλες και τετράφυλλες εκδόσεις, σε διάφορα χρώματα και σε ανοξείδωτη λαμαρίνα, στις επιθυμητές διαστάσεις.
Ημιαυτόματες πτυσσόμενες πόρτες, οι οποίες αποτελούν ιδανική λύση για τις ανακαινίσεις ανελκυστήρων και για τις περιπτώσεις όπου ο χώρος του φρεατίου είναι περιορισμένος.